Wij zijn als Van Herk makelaardij de eerste klimaatneutrale makelaar van Nederland

Wij hebben met Van Herk makelaardij BV een sterke naam met 11 vestigingen. De ligging van de vestigingen is tussen Rotterdam, Den Haag en Utrecht in het westen van het land. We zijn een top 5 speler qua verkopen in Nederland in de makelaardij.

Wij hebben aanvankelijk gekozen voor Maarten Autolease omdat het uiteraard een bekende naam in de buurt was (toen nog Maarten de Koning). In het eerste gesprek was het gelijk duidelijk dat we om tafel zaten met ondernemers. De ondernemer die je recht in de ogen kijkt en gewoon snapt dat je zonder al te ingewikkelde procedures auto’s wilt leasen. Het ging dus niet te ingewikkeld en in goede harmonie. Ondertussen zijn er veel kansen voorbij gekomen om over te stappen naar een andere leasemaatschappij, maar goede service en leuke mensen zorgt ervoor dat je een trouwe klant bent en blijft.

Wij zijn als Van Herk makelaardij de eerste klimaatneutrale makelaar van Nederland. Ons doel is zoveel mogelijk elektrische auto’s te rijden en dat gaat stap voor stap steeds beter. Niet elke berijder heeft een eigen oprit zodat de auto goed geladen kan worden, zodoende hebben we nog niet iedere berijder in een elektrische auto. We rijden veel Volkswagens, maar ook Tesla, Kia en Mini (allen veelal elektrisch).

Jullie zijn een fijn bedrijf om mee te werken omdat jullie ook gewoon ondernemers zijn en we elkaar daardoor gewoon goed begrijpen.

Tags

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Meer nieuws
van en over Maarten

Lees al ons nieuws op het gebied van operational lease, netto operational lease, lease a bike, laadoplossingen, shortlease en autoverhuur.

Volkswagen ID3
Audi Q4 e-tron

Jouw persoonlijke lease adviseur

Wij adviseren je graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en andere vormen van mobiliteit. Ook als je wensen niet helemaal standaard zijn.

Altijd een direct contactpersoon

Hoeveel mensen werken er bij een leasemaatschappij? Bij Maarten zul je er maar één leren kennen. Maar die staat dan ook dag en nacht voor je klaar.

Denkt mee over jouw mobiliteitsoplossingen

Wil je je auto omruilen voor een groter model, heb je wensen op het gebied van elektrisch rijden of wil je besparen op je mobiliteitsbudget? Vraag het Maarten.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?