Wij zijn Maarten Autolease!

Dit zijn de mensen achter Maarten Autolease. Ieder met zijn of haar eigen specialisme en met een hele hoop ervaring. Zij stellen zich hier aan je voor, wie kan jouw vraag het beste in behandeling nemen?

  • Betrokken
  • Persoonljk
  • Doelgericht
Pieter van der Ree

Pieter van der Ree

Directeur

Mijn naam is Pieter van der Ree en ik werk sinds juni 2019 als directeur voor Maarten Autolease. Mijn favoriete leasewagen is de Audi A6 Avant, omdat ruimte en comfort hier samengaan. In het weekend ben ik langs de lijn te vinden om het voetbalteam van mijn zoon te coachen. Ik ben een enorme fan van het bourgondisch leven. Om de balans hierin te bewaren mag ik graag een rondje hardlopen en ben ik ook vaak op de fiets te vinden. Iets wat je nog zeker over mij moet weten is dat ik dagelijks de provinciegrenzen van Gelderland en Utrecht achter me laat om in Zuid-Holland op kantoor aan te komen.

Wim Versluis

Wim Versluis

Administrateur

Mijn naam is Wim Versluis en ik werk sinds 1990 voor Maarten Autolease. Je kunt mij bereiken voor al jullie administratieve vragen. Mijn favoriete leasewagen is de Volkswagen Touran, omdat ik die ook goed privé kan gebruiken door de ruimte die hij me biedt. In mijn vrije tijd ben ik veel op en langs het voetbalveld te vinden als trainer, voetballer en grensrechter. Iets wat je nog zeker over mij moet weten is naast dat ik graag voetbal, ook erg graag op de skipistes te vinden ben.

Jolanda Luth

Jolanda Luth

Debiteurenbeheer

Mijn naam is Jolanda Luth en ik werk sinds februari 2018 voor Maarten Autolease. Dagelijks ben ik bezig met het debiteurenbeheer, daarnaast kun je mij bereiken voor vragen over bekeuringen. Mijn favoriete leasewagen is de Kia e-Niro omdat deze elektrisch is en dus laag in de bijtelling. Verder vind ik hem heerlijk rijden en is hij ruim genoeg. In mijn vrije tijd lees ik graag en volg ik Formule 1 op de voet.

Bart van Wageningen

Bart van Wageningen

Accountmanager

Mijn naam is Bart van Wageningen en ik werk sinds 2006 voor Maarten Autolease. Mijn voornaamste taken; interessante lease-aanbiedingen verkopen, begeleiding van bestaande klanten in alle mobiliteitsvragen en bovenal het leasen bij Maarten Autolease tot een prettige ervaring maken. Mijn favoriete leasewagen is de ID.3. Omdat deze natuurlijk goed voor de bijtelling is, maar toch lekker rijdt. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan klussen, sleutelen en de familie. Iets wat je zeker nog over mij moet weten is dat ik graag de barbecue aansteek. Je kan mij op werkdagen vinden rondom ons kantoor in Capelle, maar ik kom ook graag bij je langs.

Daan van Krevelen

Daan van Krevelen

Accountmanager

Mijn naam is Daan van Krevelen en ik werk sinds januari 2020 voor Maarten Autolease. Je kunt mij bereiken voor alle mobiliteitsvraagstukken binnen jouw bedrijf. Mijn favoriete leasewagen is de Volkswagen Golf omdat hij alles in zich heeft, een compacte maar toch ruime auto met alle comfort. Mijn vrije tijd besteed ik graag met familie en vrienden en daarnaast ben ik regelmatig te vinden op de racefiets of in de sportschool. Iets wat je nog zeker over mij moet weten is dat ik een echte PSV-supporter ben en daar dus ook om de week in het stadion zit.

Reinier van der Toorn

Reinier van der Toorn

Accountmanager

Mijn naam is Reinier van der Toorn en ik werk sinds januari 2018 voor Maarten Autolease. Je kunt mij bereiken als mobiliteitspartner in de breedste zin, mijn functie is accountmanager b2b. Mijn favoriete leasewagen zijn bedrijfswagens, het volledig ontzorgen en aansluiten op de wensen van de ondernemer geeft voldoening. Een bedrijfswagen is meestal een zichtbaar verlengstuk van het bedrijf. Iets wat je nog zeker over mij moet weten is dat mijn naam een Palindroom is, dat betekent dat je mijn naam van zowel links naar rechts als van rechts naar links kunt lezen. Dit ga je nu nooit meer vergeten..

Wilco den Hollander

Wilco den Hollander

Operationeel beheer

Mijn naam is Wilco den Hollander en ik werk sinds juni 1998 voor Maarten Autolease. Ik ben verantwoordelijk voor het operationele beheer van de leasevloot. Denk hierbij aan de afhandeling van alle voortkomende reparaties, onderhoud en schademeldingen. Mijn favoriete leasewagen is een model waar mijn tweewieler in past. In mijn vrije tijd volg ik vrijwel alles wat met de wielersport te maken heeft en nog liever ben ik zelf met een tweewieler onderweg. Zowel op de racefiets als op de mountainbike fiets ik jaarlijks zo’n 12.500 kilometer.

Michael van Houten

Michael van Houten

Accountmanager shortlease en verhuur

Mijn naam is Michael van Houten, ik werk sinds oktober 2017 voor Maarten Autolease en je kunt mij bereiken voor shortlease en verhuur, de inzet van korte zakelijke contracten. Mijn favoriete leasewagen is de BMW 3-serie omdat dit in mijn ogen de ultieme rijbeleving is, gecombineerd met een schitterend design. In mijn vrije tijd volg ik graag voetbal en Formule 1.

Guido Sloos

Guido Sloos

Medewerker verhuur

Mijn naam is Guido Sloos en ik werk sinds januari 2022 voor Maarten Autolease. Je kunt mij bereiken voor zakelijke shortlease en verhuur. Mijn favoriete leasewagen is de Volkswagen Golf 8 R-Line, omdat deze auto lekker rijdt en er erg sportief uitziet. Mijn vrije tijd besteed ik graag door een drankje te doen met vrienden. Iets wat je nog zeker over mij moet weten is dat ik van jongs af aan al een autofanaat ben!

Jean-Pierre Sosemito

Jean-Pierre Sosemito

Medewerker verhuur

Mijn naam is Jean-Pierre Sosemito en ik werk sinds januari 2022 voor Maarten Autolease. Je kunt mij bereiken voor zakelijke shortlease en verhuur. Mijn favoriete leasewagen is de Audi E-Tron Sportback, omdat ik het een ruime SUV vind met een sportieve uitstraling. Ik houd van gezelligheid en breng mijn vrije tijd graag door met familie en vrienden.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?