Rijndorp Installaties maakt de stap naar elektrisch rijden met de Volkswagen ID.3 en ID.4

Steeds meer bedrijven komen bij de vervanging of uitbreiding van hun wagenpark te staan voor de keuze…. “wordt het brandstof of elektrisch”?

Deze vraag is ook bij Rijndorp Installaties onderwerp van gesprek geweest. De Volkswagen ID.3 en ID.4 passen het beste in het toekomstbeeld van het bedrijf.

Rijndorp Installaties is een elektrotechnisch installatiebedrijf, gevestigd in Zoeterwoude en een totaal personeelsbestand van 120 mannen en vrouwen. Al meer dan 33 jaar zijn zij specialist voor advies en ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud. En dat op alle vlakken binnen de elektrotechniek.

Onlangs kwam eigenaar Frank Veltman met een aantal collega’s 2 nieuwe Volkswagen ID.3’s ophalen in de showroom in Capelle aan den IJssel. Vanwege de feestelijke aflevering werden alle medewerkers van M. de Koning door Rijndorp getrakteerd op warme croissants.

“Rijndorp heeft de overstap gemaakt naar elektrisch rijden en de merken Audi, Volkswagen, Skoda en Seat passen het beste bij ons bedrijf”, licht Frank Veltman toe. “Daarnaast werkt Rijndorp met langdurige vaste relaties en korte lijnen. De samenwerking met lease-directeur Pieter van der Ree gaat al meer dan 25 jaar terug en daardoor weet je wat je aan elkaar hebt. Een hele prettige manier van zakendoen. De keuze voor de ID.3 en ID.4 hebben we gemaakt op basis van de ruimte en degelijkheid van de modellen en de goede prijs/kwaliteit verhouding.”

M. de Koning Autobedrijven en Maarten Autolease wensen de berijders van de ID.3’s veel plezierige en veilige kilometers.

Tags

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Meer nieuws
van en over Maarten

Lees al ons nieuws op het gebied van operational lease, netto operational lease, lease a bike, laadoplossingen, shortlease en autoverhuur.

ID BUZZ en ID BUZZ Cargo

Jouw persoonlijke lease adviseur

Wij adviseren je graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en andere vormen van mobiliteit. Ook als je wensen niet helemaal standaard zijn.

Altijd een direct contactpersoon

Hoeveel mensen werken er bij een leasemaatschappij? Bij Maarten zul je er maar één leren kennen. Maar die staat dan ook dag en nacht voor je klaar.

Denkt mee over jouw mobiliteitsoplossingen

Wil je je auto omruilen voor een groter model, heb je wensen op het gebied van elektrisch rijden of wil je besparen op je mobiliteitsbudget? Vraag het Maarten.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?