Samenwerking R&E Services en Maarten Autolease

R&E Services BV, gevestigd te Capelle aan den IJssel, in een nieuw en modern bedrijfspand. Dit pand is onze moderne en goed te bereiken thuisbasis, centraal gelegen dichtbij de Van Brienenoordbrug. Goed te bezoeken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Direct gelegen langs de N210, dichtbij de A16 en op loopafstand van metrostation Capelsebrug.

Verder zijn wij zijn een No-nonsense bedrijf, wat jouw welzijn als werkzoekende hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt zonder afspraak langskomen, een lekker kopje koffie of thee drinken en tijdens een persoonlijk intake gesprek in samenspraak bepalen wat voor jou als werkzoekende het meest geschikt is. Wij hechten daarbij ook veel waarde aan een goede individuele begeleiding. Hoe beter onze medewerkers je kennen, hoe groter de kans dat ze snel een baan vinden die bij ze past. Werk je eenmaal bij R&E Services, dan weet je dus zeker dat je veel meer bent dan een tijdelijke kracht!

Wat R&E Services BV, volgens ons bijzonder maakt als detacheringsbedrijf, is dat wij eigenlijk helemaal niet bijzonder zijn! Al 26 jaar een gewoon bedrijf gebleven en daardoor misschien wel bijzonder!

Wij bemiddelen kandidaten en ontzorgen onze opdrachtgevers in een aantal specifieke branches. Tijdelijk, op uitzendbasis, detacheringbasis en zzp’ers alsmede voor vaste banen.
Banen waarvoor wij bemiddelen zijn o.a.:

  • Sprinklertechniek
  • Deskundig toezichthouder asbest/sloop
  • WTB
  • Elektrotechniek

Waarom Maarten Autolease?

Wij zijn klant geworden van M. de Koning Autolease BV omstreeks 1996. Wat al direct opviel in die tijd was het warme gevoel dat je als klant van M. de Koning kreeg!

Persoonlijk contact staat niet alleen op de website van de Koning genoemd, nee het wordt ook echt in de praktijk gebracht! Destijds was ons aanspreekpunt dhr. Robin Wol van Volkswagen. Een prettige en vakkundige vent, een geweldig karakter met een oprechte interesse in zijn klanten. Tot de dag van vandaag denk ik nog aan de eerste auto die persoonlijk door Robin werd afgeleverd, nu meer dan 26 jaar geleden!

In dit kader denk ik ook aan de heer Wim Versluis van de afdeling boekhouding/administratie. Aangezien wij als bedrijf al meer dan 26 jaar klant zijn, zijn er ook momenten geweest dat er iets meer aandacht nodig was van Wim aan ons om boekhoudkundig een en ander te begeleiden, Ook voor Wim geldt: een bijzonder prettige en begripvolle man! Een aanwinst voor elk bedrijf.

Bob Hoogwerf, ons aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken en bevlogen lease adviseur, ook niets anders dan lof! Geen moeite is Bob te veel en elke belofte of afspraak wordt altijd nagekomen. Bob denkt graag mee met de organisatie en komt af en toe met innovatieve ideeën en oplossingen! Kortom wij kunnen ons geen fijnere, humoristische adviseur voor ons wagenpark wensen dan Bob.

Ook voor directeur Pieter van der Ree geldt dat hij qua menselijkheid en karakter binnen het profiel van M. de Koning uitstekend tot zijn recht komt. Tijdens de Coronacrisis inmiddels al kennis gemaakt met zijn oplossingsgerichtheid en meedenken daar waar meedenken wenselijk is.

Als laatste wil ik graag de directieleden van jullie mooie bedrijf noemen, Hans en Wim de Koning. Wij hebben de laatste jaren meer met Hans te maken gehad! Hans is een rasechte ondernemer met het hart op de juiste plaats! Altijd vriendelijk en nooit te bezwaard om je een handje te geven of om te vragen hoe het gaat! Kortom als de vraag aan ons gesteld wordt, waarom er gekozen is voor Maarten Autolease, dan is het antwoord niet simpel te geven. Het is namelijk meer dan een goed product leveren, meer dan een mooie auto of een mooie locatie! Het is namelijk de optelsom van menselijk zijn, integer, eerlijk, betrouwbaar, een partner voor het leven! Zo staan wij in de wedstrijd en zo staat Maarten Autolease er ook in! Wij van R&E Services zijn nog elke dag trots om zaken te mogen doen met M. de Koning Autobedrijven en Maarten Autolease!

Tags

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Meer nieuws
van en over Maarten

Lees al ons nieuws op het gebied van operational lease, netto operational lease, lease a bike, laadoplossingen, shortlease en autoverhuur.

Volkswagen ID3
Audi Q4 e-tron

Jouw persoonlijke lease adviseur

Wij adviseren je graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en andere vormen van mobiliteit. Ook als je wensen niet helemaal standaard zijn.

Altijd een direct contactpersoon

Hoeveel mensen werken er bij een leasemaatschappij? Bij Maarten zul je er maar één leren kennen. Maar die staat dan ook dag en nacht voor je klaar.

Denkt mee over jouw mobiliteitsoplossingen

Wil je je auto omruilen voor een groter model, heb je wensen op het gebied van elektrisch rijden of wil je besparen op je mobiliteitsbudget? Vraag het Maarten.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?