Nieuwe Polo nu te bestellen bij Maarten Autolease!

Één van de meest succesvolle compacte auto’s ter wereld is vernieuwd, innovatiever en digitaler dan ooit.

De auto is voorzien van een vernieuwd design, verbeterde technologieën en een luxere standaarduitrusting. De standaarduitrusting bestaat onder andere uit airconditioning, telefoonvoorbereiding en LED-verlichting. Ondanks dit alles is de nieuwe Polo al te krijgen vanaf €19.900 en is hiermee goedkoper dan zijn voorganger! Ook is de nieuwe Polo een van de eerste modellen in zijn klasse die gedeeltelijk autonoom kan rijden.

De grootste wijzigingen zijn aangebracht aan het interieur, zo wordt er gebruik gemaakt van het nieuwe multimediasysteem met een standaard touchscreen scherm van 6,5 inch. De Polo wordt tevens standaard voorzien van een digitaal instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel.

De standaarduitrusting is natuurlijk uit te breiden naar persoonlijke wensen.

Aan het exterieur vallen de nieuwe achterlichtunits op. Met deze achterlichten lijkt de Polo meer op zijn grote broer, de Golf. Deze achterlichten zijn optioneel uit te breiden met animatie-remlicht en geïntegreerde dynamische knipperlichten. De koplampverlichting is ook vernieuwd, zo is de Polo voorzien van standaard IQ LED Matrix koplampen die licht in het donker brengen. Zo zorgt de auto er standaard voor dat andere weggebruikers niet verblind worden door jouw koplampen.

De nieuwe Polo is bij Maarten Autolease al verkrijgbaar vanaf €329 per maand en met een netto bijtelling vanaf €138 per maand! Liever eerst proberen of de Volkswagen Polo bij jouw organisatie past? Neem dan contact op voor de shortlease mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan.

Tags

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Meer nieuws
van en over Maarten

Lees al ons nieuws op het gebied van operational lease, netto operational lease, lease a bike, laadoplossingen, shortlease en autoverhuur.

Volkswagen ID3
Audi Q4 e-tron

Jouw persoonlijke lease adviseur

Wij adviseren je graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en andere vormen van mobiliteit. Ook als je wensen niet helemaal standaard zijn.

Altijd een direct contactpersoon

Hoeveel mensen werken er bij een leasemaatschappij? Bij Maarten zul je er maar één leren kennen. Maar die staat dan ook dag en nacht voor je klaar.

Denkt mee over jouw mobiliteitsoplossingen

Wil je je auto omruilen voor een groter model, heb je wensen op het gebied van elektrisch rijden of wil je besparen op je mobiliteitsbudget? Vraag het Maarten.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?