Bedrijfswagen lease

bij Maarten

Een bedrijfswagen is veelal het verlengstuk van uw bedrijf.
Maarten Autolease is er om u te ontzorgen in al uw mobiliteitskwesties.

  • Geen onverwachte onderhoudskosten
  • Geen werkkapitaal uit de onderneming vereist
  • Alle kosten overzichtelijk in één maandbedrag

Alles onder één dak – alles verzorgd door Maarten

‘One Stop Shopping’: het kan bij Maarten Autolease. Alle disciplines hebben wij in huis.
Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Shortlease, (Dag) verhuur, reparatie, onderhoud, schadeherstel, om- en aanbouw. U kunt hiervoor bij al onze adviseurs terecht. Daarnaast bent u van harte welkom op ons Business Center te Rotterdam of kantoor te Capelle aan den IJssel. Het maken van een afspraak is dan wel zo prettig.

Bedrijfswagen inrichting – Expertise, advies, service en ondersteuning

Het zelf in elkaar zetten van een massieve inrichting van hout, is niet meer van deze tijd. Er zijn tegenwoordig diverse specialisten die tal van inbouwsystemen aanbieden. Op basis van uw locatie, merkvoorkeur en gunning van de opdracht stemmen we dit graag met u af. Bij Maarten Autolease adviseren wij onze klanten samen met onze partners over de beste oplossing voor uw gebruik. Hierdoor rijdt u bij Maarten Autolease altijd met een veilige, efficiënt ingerichte en duurzame bedrijfswageninrichting. Geruststellend toch!?

Wist u dat een lichtere inbouw betekent dat u wel degelijk minder brandstof zult verbruiken. Dit betekent ook minder CO2 uitstoot, bandenslijtage en druk op uw remmen. Kortom een lagere TCO (Total Cost of Ownership). Bij operationele lease blijft Maarten weliswaar eigenaar van het voertuig, dit vertaalt zich wel in een lager leasetarief

Laadkleppen

Een bedrijfswagen met een laadklep maakt laden en lossen van uw producten een stuk gemakkelijker en hanteerbaar. Er zijn diverse invullingen te presenteren. Bij Maarten gaan we graag met u in gesprek voor de beste oplossing. Zo heeft een laadklep natuurlijk wel invloed op uw laadvermogen en laadsnelheid. Dit kan voor een koerier nadelig uitpakken.

Wist u dat er ook halve en inwendige laadkleppen geleverd kunnen worden? Maarten Autolease adviseert u samen met onze partners wat het best aansluit op uw gebruik. Daarnaast betekent het leasen van een laadklep dat uw liquiditeit elders kan worden benut. Fijn hè!?

Belettering, Reclame, Wrapping

Wil je als ondernemer niet het liefst dat iedereen weet wat jouw bedrijf kan en doet? Met de juiste reclame op uw bedrijfswagen krijgt u ontelbaar veel contactmomenten. Het mooiste is nog wel dat al deze exposure bijna voor niets kan worden geregeld. Wanneer je bij Maarten Autolease een bedrijfswagen leaset is het geen probleem het voertuig te voorzien van pakkende reclame. Dit kan in de vorm van een tekst, reclamebeeld of volledige Carwrap. Hierover informeren onze leaseadviseurs u graag.

Wij werken samen met diverse partijen die zich bewezen hebben in kwalitatieve voertuigbestickering. Dit betekent dat uw bedrijfswagen altijd wordt voorzien van professionele folies. Of u nu 12 maanden leaset of 60 maanden. Uw bedrijfslogo blijft er altijd goed uit zien. Maarten Autolease gaat samen met u voor de beste kwaliteit. Bijkomend voordeel, wanneer we de belettering opnemen in de lease is deze investering tevens meeverzekerd. Mocht er dan onverhoopt eens schadegeval optreden, herstellen wij uw voertuig inclusief de aangebrachte belettering. Complete ontzorging dus en gelijk weer gereed voor gebruik!

Elektrisch Lease

Wanneer u kiest voor een nieuwe bedrijfswagen voorzien van volledig elektrische aandrijving, kan dit allerlei interessante voordelen bieden voor u als ondernemer. Weliswaar ligt de investering van een innovatief product als de elektrische bedrijfswagen hoger dan de conventionele diesel- of benzine uitvoering, maar dit kunnen we afzetten tegen lagere onderhoudskosten een langere levensduur en besparing op brandstofverbruik.
Maarten rekent u graag voor wat dit betekent voor uw leasetarief.

Wist u dat het over enkele jaren wel eens zo kan gaan zijn dat u met een conventionele bedrijfswagen de stadscentra niet meer in kunt? Wellicht kunnen wij u daarom nu al informeren over dit passende alternatief en kijk op de toekomst. Tevens zet u hiermee een flinke stap in de goede richting als het gaat om de CO2 voetnoot van uw bedrijf.
Een duurzame optie om te overwegen?

Leasen voor starters

Is het ook mogelijk om een bedrijfsauto te leasen met mijn startende bedrijf? Vaak wordt gedacht van niet. Desalniettemin zijn er wel degelijk mogelijkheden om samen met u te kijken naar een bedrijfsauto o.b.v. operationele lease om de start van uw bedrijf de gewenste boost te geven. Wij zetten ons graag in voor een passende oplossing en duurzame relatie voor de lange termijn. Informeer bij onze adviseurs naar uw mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Direct een offerte?
Geheel vrijblijvend uiteraard

Klanten aan het woord
over Maarten Autolease

Laat je overtuigen en lees hier de ervaringen van andere tevreden ondernemers. Zij kozen voor zakelijk leasen bij Maarten.

Jullie zijn een fijn bedrijf om mee te werken omdat jullie ook gewoon ondernemers zijn en we elkaar daardoor gewoon goed begrijpen.
Lees het Klantverhaal

Dick Stofberg

Van Herk makelaardij BV
Rijndorp Installaties

Steeds meer bedrijven komen bij de vervanging of uitbreiding van hun wagenpark te staan voor de keuze…. “wordt het brandstof of elektrisch”?
Lees het Klantverhaal

Frank Veltman

Rijndorp Installaties
R&E Services

Persoonlijk contact staat niet alleen op de website van de Koning genoemd, nee het wordt ook echt in de praktijk gebracht!
Lees het Klantverhaal

R&E Service BV

R&E Service BV

Jullie zijn een fijn bedrijf om mee te werken omdat jullie ook gewoon ondernemers zijn en we elkaar daardoor gewoon goed begrijpen. Lees het Klantverhaal

Dick Stofberg

Van Herk makelaardij BV
Rijndorp Installaties

Steeds meer bedrijven komen bij de vervanging of uitbreiding van hun wagenpark te staan voor de keuze…. “wordt het brandstof of elektrisch”?
Lees het Klantverhaal

Frank Veltman

Rijndorp Installaties
R&E Services

Persoonlijk contact staat niet alleen op de website van de Koning genoemd, nee het wordt ook echt in de praktijk gebracht!
Lees het Klantverhaal

R&E Services BV

R&E Services BV

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?