Autoverhuur
van Maarten

Met een wagenpark van meer dan 200 nieuwe en representatieve huurauto’s, biedt Maarten Autoverhuur jouw flexibele oplossing voor een auto van 1 dag tot 1 jaar. Onderscheidend in persoonlijk contact, snelle en duidelijke communicatie en een scherp tarief is Maarten jouw betrouwbare aanbieder voor de regio Rotterdam Rijnmond.

  • Wagenpark van 200 auto’s
  • Personen en Bedrijfswagens
  • Van 1 dag tot 1 jaar

Maarten Shortlease & Autoverhuur, tijdelijke zakelijke mobiliteit in de regio Rotterdam

Maarten Shortlease & Autoverhuur is dé betrouwbare aanbieder op het gebied van flexibele zakelijke mobiliteit in de regio Rotterdam, Krimpenerwaard & Lansingerland. Wij verhuren personenwagens en lichte bedrijfswagens van de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens aan zakelijke klanten.

Op zoek naar een kleine zuinige stadsauto, of juist naar een luxe representatieve auto voor een nieuwe directeur? Bij ons ben je aan het juiste adres. Al onze auto’s zijn maximaal 24 maanden oud, uitstekend onderhouden en dus erg betrouwbaar.

Heb jij voor een korte periode extra capaciteit nodig in jouw wagenpark? Denk hierbij aan een medewerker met een tijdelijk project, een proeftijd of een nieuwe medewerker? Met de huurmogelijkheden van Maarten beschikt u snel en eenvoudig over een comfortabele huurauto. Neem contact met ons op, zodat wij met je mee kunnen denken in jouw persoonlijke mobiliteitsbehoefte.

Gemakkelijk en flexibel huren
Jouw mobiliteit staat bij ons centraal. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om eenvoudig een Audi of Volkswagen te huren. Je krijgt een tijdelijk contract dat per dag opzegbaar is. Elke Audi, Volkswagen of Bedrijfswagen in de verhuur is altijd gegarandeerd jong en representatief. Zo kun je altijd rekenen op een nette en comfortabele huurauto.

Met vestigingen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam-Ommoord zorgen wij dat jij te allen tijde mobiel blijft.

  • Je wordt altijd persoonlijk geholpen
  • Eenvoudig een Volkswagen, bedrijfswagen of Audi huren
  • Comfortabele en betrouwbare huurauto
  • Tijdelijk contract dat per dag opzegbaar is
Maarten Autolease autoverhuur

Direct een offerte?
Geheel vrijblijvend uiteraard

Klanten aan het woord
over Maarten Autolease

Laat je overtuigen en lees hier de ervaringen van andere tevreden ondernemers. Zij kozen voor zakelijk leasen bij Maarten.

In december 2022 nam Rob van Gameren de sleutels in ontvangst van zijn nieuwe Volkswagen Taigo. Hoe heeft hij zijn eerste kilometers in zijn nieuwe auto ervaren? Lees het klantverhaal.

Rob van Gameren

Ziggo Sport Race Café

Jullie zijn een fijn bedrijf om mee te werken, omdat jullie ook gewoon ondernemers zijn en we elkaar daardoor gewoon goed begrijpen.
Lees het Klantverhaal

Dick Stofberg

Van Herk Makelaardij BV
Rijndorp Installaties

Steeds meer bedrijven komen bij de vervanging of uitbreiding van hun wagenpark te staan voor de keuze “wordt het brandstof of elektrisch”?
Lees het Klantverhaal

Frank Veltman

Rijndorp Installaties
R&E Services

Persoonlijk contact staat niet alleen op de website van de Koning genoemd, nee het wordt ook echt in de praktijk gebracht!
Lees het Klantverhaal

R&E Service BV

R&E Service BV

Hoe heeft Rob van Gameren zijn eerste kilometers in de nieuwe Volkswagen Taigo ervaren? Lees hier meer over Rob zijn ervaringen.

Rob van Gameren

Ziggo Sport Race Cafe

Jullie zijn een fijn bedrijf om mee te werken omdat jullie ook gewoon ondernemers zijn en we elkaar daardoor gewoon goed begrijpen. Lees het Klantverhaal

Dick Stofberg

Van Herk makelaardij BV
Rijndorp Installaties

Steeds meer bedrijven komen bij de vervanging of uitbreiding van hun wagenpark te staan voor de keuze…. “wordt het brandstof of elektrisch”?
Lees het Klantverhaal

Frank Veltman

Rijndorp Installaties
R&E Services

Persoonlijk contact staat niet alleen op de website van de Koning genoemd, nee het wordt ook echt in de praktijk gebracht!
Lees het Klantverhaal

R&E Services BV

R&E Services BV

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?