Maarten Shortlease en verhuur breidt uit met elektrische modellen

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan elektrisch rijden en wij bij Maarten Autolease geven deze mensen groot gelijk! Er zijn talloze redenen te bedenken om elektrisch te willen rijden. Denk aan het verlagen van de CO2-uitstoot, het comfort, de stille rij-ervaring en natuurlijk de lage bijtelling.

Om al deze mensen goed te kunnen bedienen blijft Maarten shortlease en verhuur de vloot uitbreiden met elektrische modellen. Zo rijden er nu al bijna 10 volledig elektrische modellen waaronder de Audi E-tron en de Volkswagen ID.3, en beschikken wij over een groot aantal zuinige mild hybride modellen zoals de Volkswagen Golf -en Tiguan. Later dit jaar zal de vloot verder uitgebreid worden met nieuwe (mild) hybride en volledig elektrische modellen zoals de Audi (Q4) E-tron en de Volkswagen Tiguan e-Hybrid.

De Volkswagen ID.3 is er al vanaf een netto-bijtelling van €108 per maand, wij beschikken over verschillende modellen en uitvoeringen. Vraag eens naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Interesse in een elektrificatie of verduurzaming van jouw wagenpark? Op zoek naar een sparringspartner voor elektrisch rijden?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Van het testen van een elektrisch model voor een week, tot het leasen van 5 elektrische modellen voor een jaar. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar! Volledig elektrische modellen zijn tevens leverbaar met een laadpas.

Tags

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Meer nieuws
van en over Maarten

Lees al ons nieuws op het gebied van operational lease, netto operational lease, lease a bike, laadoplossingen, shortlease en autoverhuur.

Volkswagen ID3
Audi Q4 e-tron

Jouw persoonlijke lease adviseur

Wij adviseren je graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en andere vormen van mobiliteit. Ook als je wensen niet helemaal standaard zijn.

Altijd een direct contactpersoon

Hoeveel mensen werken er bij een leasemaatschappij? Bij Maarten zul je er maar één leren kennen. Maar die staat dan ook dag en nacht voor je klaar.

Denkt mee over jouw mobiliteitsoplossingen

Wil je je auto omruilen voor een groter model, heb je wensen op het gebied van elektrisch rijden of wil je besparen op je mobiliteitsbudget? Vraag het Maarten.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?