M. de Koning introduceert een nieuw merk: de XBUS

Vanaf het 2e kwartaal 2022 wordt de XBUS verwacht. De nieuwe, volledig elektrische, XBUS beleefde op 7 juli 2021 de wereldpremière. De XBUS is een modern, licht en compact voertuig, dat vanwege de 10 modulaire en verwisselbare opbouwen in een paar stappen kan worden omgebouwd: van pick-up of bestelwagen tot terreinauto, bakwagen, stationwagen of kampeerbus.

De XBUS is ontwikkeld in Duitsland via het “Lego-principe”. Welke chassisvariant er ook wordt gekozen, de XBUS is eenvoudig en snel aan te passen aan de veranderende gebruiksbehoeften… zo vaak als nodig is. In het dak van de XBUS zitten zonnepanelen verwerkt, die samen met de hercirculatie-aandrijving een dagelijkse actieradius genereren tot 200 kilometer. De maximale actieradius met volle accu en zonnepanelen bedraagt, zonder opladen, meer dan 600 kilometer. De XBUS is voor 98% recyclebaar en vanaf 10.000 gereden kilometers klimaatneutraal.

De XBUS is voorzien van permanente vierwielaandrijving, meer dan 1000NM koppel, app-gestuurde communicatie en andere opties zoals; airconditioning en digitale buitenspiegels. Zonder lading, batterijen en opbouwmodules is het leeggewicht slechts 450-600 kg, echter kan de XBUS alsnog 1000kg vervoeren.

Directeur van M. de Koning, Jos Sollie, licht toe; Met de XBUS zetten wij een belangrijke stap in de uitbreiding van ons assortiment. Met het oog op elektrische mobiliteit en de duurzame infrastructuur binnen de Randstad, is de XBUS voor ons een ideale toevoeging. Vanwege de vele verschillende opbouwmodules is deze nieuwe elektrische auto zowel bedrijfsmatig als voor particulieren interessant. En ook de voorlopige vanaf-prijs van rond de €18.000 excl. BTW maakt de XBUS erg aantrekkelijk.”

De XBUS zal waarschijnlijk vanaf het 2e kwartaal 2022 te zien zijn en beschikbaar zijn voor een proefrit. Op dit moment kunnen geïnteresseerden vrijblijvend een XBUS reserveren. Zodra de definitieve prijzen bekend zijn, kan de XBUS via Business Center  van M. de Koning worden besteld. Uiteraard is vanaf dat moment private lease ook mogelijk, evenals zakelijk leasen, shortlease en huren via Maarten Autolease.

Uiteraard kunt u altijd bellen of mailen via xbus@mdekoning.nl of 085-0197513.

Tags

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Meer nieuws
van en over Maarten

Lees al ons nieuws op het gebied van operational lease, netto operational lease, lease a bike, laadoplossingen, shortlease en autoverhuur.

Volkswagen ID3
Audi Q4 e-tron

Jouw persoonlijke lease adviseur

Wij adviseren je graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en andere vormen van mobiliteit. Ook als je wensen niet helemaal standaard zijn.

Altijd een direct contactpersoon

Hoeveel mensen werken er bij een leasemaatschappij? Bij Maarten zul je er maar één leren kennen. Maar die staat dan ook dag en nacht voor je klaar.

Denkt mee over jouw mobiliteitsoplossingen

Wil je je auto omruilen voor een groter model, heb je wensen op het gebied van elektrisch rijden of wil je besparen op je mobiliteitsbudget? Vraag het Maarten.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?