Een frisse nieuwe naam… M. de Koning Autolease wordt Maarten Autolease

M. de Koning Autolease heet vanaf vandaag Maarten Autolease en niet zonder reden.

Al jaren waarderen onze klanten ons om de individuele dienstverlening. Bij ons kan dan ook bijna alles waar een klant om vraagt en die persoonlijke aandacht willen we graag laten doorklinken in onze naam.

Maarten Autolease. Het is niet alleen een eerbetoon aan Maarten de Koning die ons autobedrijf in 1964 oprichtte, het is ook een naam die zegt waar we voor staan. Als Maarten Autolease willen we vóór alles een persoon zijn, uw zaakwaarnemer waar u altijd een beroep op kunt doen, ook als uw wensen niet helemaal standaard zijn. Bij Maarten Autolease staan niet de regels en reglementen centraal, maar mensen van vlees en bloed. Met hen voelen we ons verbonden, voor hen zetten we ons elke dag voor de volle 100% in.

U mag de service blijven verwachten die u van ons gewend bent. En we blijven vooral ons best doen om met u mee te denken. U bent immers klant bij de meest persoonlijke leasemaatschappij. Uw contactpersoon en de contactgegevens blijven ongewijzigd. U kunt hen Maarten noemen of anders gewoon Pieter, Bob, Bart, Reinier of 1 van de andere collega’s.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons contact formulier.

Hartelijke groet,

Alle medewerkers van Maarten Autolease
(die u allemaal Maarten kunt noemen)

Tags

MaartenAutolease

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Meer nieuws
van en over Maarten

Lees al ons nieuws op het gebied van operational lease, netto operational lease, lease a bike, laadoplossingen, shortlease en autoverhuur.

Volkswagen ID3
Audi Q4 e-tron

Jouw persoonlijke lease adviseur

Wij adviseren je graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en andere vormen van mobiliteit. Ook als je wensen niet helemaal standaard zijn.

Altijd een direct contactpersoon

Hoeveel mensen werken er bij een leasemaatschappij? Bij Maarten zul je er maar één leren kennen. Maar die staat dan ook dag en nacht voor je klaar.

Denkt mee over jouw mobiliteitsoplossingen

Wil je je auto omruilen voor een groter model, heb je wensen op het gebied van elektrisch rijden of wil je besparen op je mobiliteitsbudget? Vraag het Maarten.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?