Audi Q4 E-tron vanaf nu beschikbaar!

Vanaf nu bij M. de Koning in de showroom, Audi zijn nieuwe elektrische alleskunner. Een volledig elektrische aandrijflijn, indrukwekkend ruim en een vooruitstrevend ontwerp maakt deze Audi compleet.

Het nieuwe elektrische paradepaardje van Audi is in 4 unieke Launch Editions leverbaar. Standaard wordt de Q4 geleverd met onder andere LED-koplampen en achterlichten, volautomatische airconditioning, DAB radio en de mogelijkheid tot interieurvoorverwarming/ventilatie. Naast de standaarduitrusting zijn deze modellen volledig te personaliseren naar eigen gevoel van luxe, sportiviteit of comfort.

De Q4 is een ruime gezinsauto met een kofferbak van maar liefst 520 liter beschikbaar voor bagage, deze is met een neergeklapte achterbank zelfs uit te breiden tot 1.490 liter. Tevens is de Q4 het eerste model wat is uitgerust met het SONOS Premium sound system. De 10 krachtige luidsprekers maken van ieder liedje een echte beleving.

Met een vanafprijs van €48.295, een netto bijtelling vanaf €262 per maand en 3 krachtige accupakketten is de Audi Q4 E-tron voor iedereen geschikt. Full operational (Maarten auto)lease is al mogelijk vanaf €574 per maand!

Proefrijden? Neem dan contact op met de verkopers van Audi Center M. de Koning via 010-459 9488. Al besloten dat dit je nieuwe auto moet worden? Vraag dan direct een offerte aan bij je eigen accountmanager of via 010-459 9475

Tags

Waarmee kunnen wij je helpen?
We staan voor je klaar.

Bel: 010 – 459 94 75
Wij zijn elke werkdag open van 08:30 – 17:00

MaartenAutolease-team

Meer nieuws
van en over Maarten

Lees al ons nieuws op het gebied van operational lease, netto operational lease, lease a bike, laadoplossingen, shortlease en autoverhuur.

Volkswagen ID3
Audi Q4 e-tron

Jouw persoonlijke lease adviseur

Wij adviseren je graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en andere vormen van mobiliteit. Ook als je wensen niet helemaal standaard zijn.

Altijd een direct contactpersoon

Hoeveel mensen werken er bij een leasemaatschappij? Bij Maarten zul je er maar één leren kennen. Maar die staat dan ook dag en nacht voor je klaar.

Denkt mee over jouw mobiliteitsoplossingen

Wil je je auto omruilen voor een groter model, heb je wensen op het gebied van elektrisch rijden of wil je besparen op je mobiliteitsbudget? Vraag het Maarten.

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?

Samen uw lease en mobiliteitswensen bespreken?